مهاجرت چیست؟

مهاجرت، جابه‌جایی مردم از مکانی به مکانی دیگر، برای کار یا زندگی است. این عمل معمولا به دلیل دور شدن از شرایط یا عوامل منفی شکل می گیرد. البته این امر می‌تواند نه صرفا بدلیل عوامل منفی کشور مبدا، بلکه بدلیل شرایط و عوامل مثبت کشور مقصد، مانند امکانات بهداشتی بیشتر، آموزش بهتر، درآمد بیشتر، مسکن بهتر و آزادی‌های سیاسی باشد. توریست ها و بازدید کنندگان موقتی و کوتاه مدت به‌عنوان مهاجر شناخته نمی‌شوند.

مهاجرت قانونی نه تنها موجب ارتقای سطح زندگی افراد می‌شود بلکه برای کشورهای مهاجرپذیر نیز مزیت‌های بی شماری دارد. چرا که می‌تواند رشد اقتصادی کشورها را افزایش دهد. این امر به ویژه در کشورهایی بیشتر مشهود است که با کمبود نیروی متخصص و ماهر و یا جمعیت جوان روبه‌رو هستند. هدف نهایی مهاجرت، اخذ اقامت دائم و شهروندی کشور مورد نظر می باشد.

موسسه مهاجرتی ویتراپو در تمام مراحل اخذ اقامت و مهاجرت، همراه شماست. با ویتراپو نگران کارای مهاجرتت نباش.

مهاجرت

انواع مهاجرت

خارجی

مهاجرت خارجی از کشوری به کشور دیگر صورت می‌گیرد. نوع اختیاری این عمل، با هدف دستیابی به منابع طبیعی و ثروت یا دستمزد و رفاه بیشتر انجام می‌پذیرد. در مهاجرت‌ های اختیاری، کشور مبدأ اصولا دچار مشکلات اقتصادی است.

داخلی

مهاجرت داخلی، جابه‌جایی در داخل یک کشور است. مهاجرت فصلی که به حرکت کوچ‌ نشینان و جابه‌جایی کارگران از شهرها به روستاها در فصل میوه‌چینی و… می گویند، نوعی از آن است.

پناهندگی

پناهندگی نوعی از مهاجرت خارجی است و برای شرایط اضطراری می‌باشد. اگر فرد پناهجو اگر از لحاظ امنیت جانی در کشور مبدأ با مشکل روبه‌رو شود یا با برگشتن به کشور مبدأ با شکنجه و حبس مواجه شود می‌تواند در کشور مقصد پناهنده شود و از حقوق پناهندگان که از طرف سازمان حقوق بشر تعریف شده‌ است بهره‌مند شود که شامل اقامت در کشور موردنظر و برخورداری از حمایت کشور موردنظر می باشد.

پناهنده، شهروندی است که توانایی به‌دست آوردن پناهگاهی امن در کشور خود را ندارد. یا کسی است که در بیرون از کشوری که پیش تر در آن بوده به‌سر می‌برد و به‌ دلیل ترس از جان، ترجیح می‌دهد به کشوری که پیش تر در آن به‌سر می‌برده، بازنگردد. از آن جا که این فرد در دوران اثبات ادعای پناهندگی، محروم از حمایت دولت خود است ، نمی‌توان وی را به عنوان شهروند کشور متبوع دانست. از طرفی، دولت پناه پذیر هنوز این شخص را به عنوان پناهنده نپذیرفته‌ است.

مهاجرت

مزایای مهاجرت

بر طبق آخرین گزارش‌های سازمان ملل متحد، مهاجرت به نفع کشورهای فقیر نیز هست. نیروی کار ماهر  کشور خود را که در آن تقاضا برای حرفه ی او کم است را ترک کرده و به کشورهایی می‌رود که تقاضا برای آن‌ زیاد است. مهاجرت‌های بین‌المللی منجر به کسب مهارت و آموزش می‌شود. مزایای این امر برای کشورهایی مثل کانادا که نرخ تولد در آن پایین است به وضوح قابل مشاهده است. (کانادا کشوری با میزان مهاجر پذیری بالاست.)

انواع روش های مهاجرت به خارج از کشور

روش های زیادی برای مهاجرت به خارج از کشور وجود دارد. مطمئنا برای هر فرد، روش مناسب متفاوتی وجود دارد. دانشجویان و دانش آموزان می توانند از ویزای تحصیلی، افراد جویای کار ویزای کاری و بقیه افراد نیز می توانند از ویزای مناسب با شرایط خود استفاده کنند.
اما به طور کلی در میان تمام روش ها ، مهاجرت کاری می تواند روش بهتری باشد زیرا شما در کشور مقصد درآمد ثابت داشته و اخذ اقامت شما بسیار راحت تر خواهد بود. مهاجرت تحصیلی از جمله ارزان ترین و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری از گران ترین روش های مهاجرت است.

مهاجرت تحصیلی

این روش در بین ایرانیان، بسیار رایج است. اقدام به اخذ ویزای دانشجویی در مقاطع مختلف برای تمام دانشجویان ایرانی امکان پذیر است. کشورهای توسعه یافته نیز به جهت گسترش علم و دانش و با هدف جذب نخبه های جوان در کشور خود دانشجویان بسیاری را از کشورهای در حال توسعه پذیرش می کنند. در کنار یادگیری و کسب دانش، هدف بیشتر دانشجویان خارجی گرفتن اقامت دائم در کشور مورد نظر برای خود و خانواده خود نیز است. 

مهاجرت

مهاجرت کاری

یکی از پرطرفدارترین روش ها، دریافت ویزای کار و مهاجرت کاری است. ویزای کار معمولا به افراد و نیروی کار باتجربه و ماهر با سابقه کاری بالا داده می شود. هر کشور، به مهارت ها و مشاغل مختلفی نیاز دارد که یکی از عوامل جذاب برای جذب مهاجران از کشورهای دیگر است.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری تاثیر مثبت زیادی بر اقتصاد هر کشور دارد و به همین منظور کشور ها از سرمایه گذاری و سرمایه گذاران حمایت می کنند. یکی از مشکلاتی که در روش سرمایه گذاری وجود دارد، هزینه های شروع کار است که فرد ملزم به پرداخت این هزینه ها برای پیشرفت برنامه اقامتی است. اما در صورت موفقیت، این روش می تواند پاداش آور باشد و بسیاری از کشورها پس از سه سال موفقیت متوالی در تجارت اجازه اقامت دائم را می دهند.

مهاجرت استارت آپی

ویزای استارت آپ می‌تواند اخذ اقامت دائم در کشور مقصد برای شما و خانواده تان را به همراه داشته باشد. این نوع از مهاجرت مناسب افرادی است که ایده‌ای برای ایجاد یک کسب و کار داشته اما نیازمند منابع مالی برای آغاز آن هستند. هم‌اکنون کشورهایی چون کانادا، استرالیا، شیلی، دانمارک، فنلاند، ایرلند، ایتالیا، لیتوانی، هلند، نیوزلند، سنگاپور، اسپانیا، بریتانیا و ایالات متحده، پذیرای کارآفرینان خلاق هستند. شرط اصلی اخذ این ویزا سابقه کاری و مهارت‌های شغلی متقاضی است.

آلمان، آمریکا، اسپانیا، انگلستان و… جزو کشور هایی هستند که بیشترین میزان مهاجر پذیری را دارند. برای اطلاع از مهاجرپذیر ترین کشور ها به این مقاله سر بزنید.

مشاوره رایگان

برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به طرق مختلف و هر کشوری کافیست شماره تلفن و نام خود را وارد کنید تا متخصصین مهاجرتی ویتراپو در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند



فرم مشاوره رایگان
نام و نام‌ خانوادگی:(Required)
اطلاعات تماس

دفتر مرکزی:
تهران، نیاوران، قبل از چها رراه کامرانیه، مرکز تجاری نارون

تلفن:
4 - 02122810082 - 021 (20 خط ویژه)

ساعات کاری :شنبه تا پنجشنبه 9 الی 20

درباره ما

دپارتمان مهاجرتی ویتراپو با بیش از 14 سال سابقه در زمینه مهاجرت تحصیلی، کاری و مهاجرت برای سرمایه گذاری در خارج کشور آماده کمک به شماست

کلیه حقوق سایت متعلق به هلدینگ بین المللی الماسینو می‌باشد

به بالای صفحه بردن